Siirry pääsisältöön

HardCare KYBERTURVA

Onko tietoturvasi kunnossa? Onko sähköpostisi suojattu? Oletko aivan varma?

HardCare Kyberturva on kivijalka ja vakuutuksesi kyberpahuutta vastaan. Usea tyytyväinen asiakkaamme on kuvannut Kyberturvaa hyvin yöunien takaajaksi. Ja onhan se sitäkin. Kun tiedät, että ammattilaisemme valvovat paitsi tietojärjestelmiänne myös tietoturvaanne 24/7 tuntuu tyyny ihmeellisesti pehmeämmältä eivätkä kyberhuolet hiivi päättäjän yöuniin.

Kyberriskit ovat osa 2022-luvun realistista uhkakuvaa. Kyberrikollisuus on globaali ilmiö ja miljardiluokan ”bisnes”. Verkkopahuuden kirjo on huomattava. On palvelunestohyökkäyksiä, digikanavia hyödyntäviä huijauksia, tilien kaappauksia ja lunnastroijalaisiskuja. Kyberturvallisuuskeskuksen mukaan jopa turvallisessa Suomessa tapahtuu vuosittain yli 10 000 palvelunestohyökkäystä. Myös lunnastroijalaiset ovat aiheuttaneet karmeita tilanteita lintukodossamme.

Valvomme, suojaamme, korjaamme ja tehostamme. Lisäksi tarjoamme käyttöön ajan tasalla olevan tietoturvatekniikan. Kyberturvan sipulimalli rakentuu useista eri teknologiapinon osista. Palomuurista identiteetin suojaamisen ja pilvikierteen kautta hunajapurkkiansoihin. Ja mikä tärkeintä, Kyberturva-palvelumme ei ole pelkkää valvontaa ja viisastelua. Me toimimme proaktiivisesti ja pyrimme ennakoimaan ongelmia ja korjaamaan ne jo ennalta. Jatkuvan kehityksen kautta kokonaisvaltaiseen kyberturvaan.

Missä on toimintanne kannalta kriittinen data? Mitä tietojärjestelmiä tarvitaan aina ja jatkuvasti? Suojaamme ja varmistamme saatavuuden, olipa kyseessä oma datakeskuksesi tai tärkeä pilvipalvelu. Ulotamme kyberturvan koskemaan koko tietojärjestelmienne kirjon, kattaen päätelaitteet, palvelimet, ohjelmistosi ja tärkeät dokumentit sekä tietovarastot.

Kumppaneinamme toimivat alan johtavat yritykset, kuten esimerkiksi Microsoft, WithSecure, Fortinet, Check Point, TrendMicro ja Splunk.

Palvelun edut:

🔸AI ja asiantuntijat suojanasi 24/7

🔸 Palvelu tuotetaan Suomessa suomalaisille organisaatioille

🔸 Kattava raportointi ja suositukset

🔸 Myös tarvittavat laitteet ja ohjelmistot – myös palveluna

🔸 Selkeä hinnoittelumalli

 IT-palvelumme kaikkiin liiketoiminnan tarpeisiin