Siirry pääsisältöön

HardCare HALLINTA JA VALVONTA

Onko ympäristösi ajantasalla? Onko päivitykset ajettu? Oletko aivan varma?

HardCare Hallinta ja Valvonta –palvelun avulla voit olla varma, että ympäristösi päivitykset on hoidettu ajallaan ja liiketoiminnallasi on optimaalinen IT-alusta.

Sinun ei tarvitse huolehtia päivityksistä, vaan voit jättää ympäristösi ylläpidon ammattitaitoisten asiantuntijoidemme hellään huolenpitoon ja keskittyä liiketoimintaa kehittävän IT:n edistämiseen.

Jos organisaatiossasi ei ole tarvittavaa järjestelmäosaamista, saat sen meiltä. Voit lisätä HardCare Hallinta ja Valvonta -palveluun lisäosana HardCare Lähituen, jolloin käyttäjiesi ei tarvitse tuskailla IT-ongelmiensa parissa.

HardCare Hallinta ja Valvonta on saatavilla sekä konesaliin, päätelaitteille että SaaS- ja pilvipalveluille. Käytämme palvelun tuottamisessa asiakkaan tarpeisiin parhaiten soveltuvaa teknologiaa, mm. MS Intune, MS Autopilot, Miradore, Airwatch, PRTG. Hallintaa ja valvontaa tehdään myös Hyperconvergenssi-teknologioille.

Palvelun edut:

  • ajantasalla oleva IT-ympäristö helposti ja luotettavasti simppelisti kuukausihinnoiteltuna palveluna.
  • Lähituki auttaa organisaatiosi ihmisiä päivittäisten IT-haasteiden kanssa ja vapauttaa kallisarvoista aikaa oikean työn tekemiseen.
  • Kustannustehokas tapa järjestää organisaation IT-tukipalvelut.

 IT-palvelumme kaikkiin liiketoiminnan tarpeisiin