Siirry pääsisältöön

PALVELUT

Monipuolisia IT-palveluita kaikkiin liiketoiminnan tarpeisiin

PALVELUMME

IT-palvelut

Tarjoamme monipuolisia IT-palveluita kaikkiin liiketoiminnan tarpeisiin. Asiantuntijoidemme osaamisen ylläpitäminen on meille kunnia-asia, lisäksi käytämme kattavaa verkostoa hyödyksi harvinaisempien tarpeiden ratkaisemiin. Löydät meiltä ratkaisun mm. varmennukseen, virtualisointiin ja tietoturvaan. Olemme SPLUNK-kumppani ja tarjoamme tehokkaan datan analysoinnin ja hyödyntämisen modernein data-analysoinnin keinoin.

Pilvi ja kapasiteetti

Toimitamme konesalipalvelut tarpeesi mukaan. Valintasi voi olla HardCoreIT:n konesalista tuotettu palvelu, hybridipilviratkaisu tai omassa konesalissasi sijaitseva on premise -ratkaisu. Toimitamme laitteet, hoidamme käyttöönoton ja ylläpidon tai valitsemasi osan prosessista, joustavasti ja ammattitaitoisesti. Voimme myös toimia neuvonantajana kilpailutustilanteissa tekemällä kartoituksen nykyisestä ympäristöstäsi.

Data Value Pack

Data Value Pack auttaa organisaatioita esittämään kysymyksiä, saamaan vastauksia, toimimaan ja saavuttamaan tavoitteet datan avulla. DVP:n avulla organisaatio hyödyntää koneoppimista monitoroidakseen, tutkiakseen ja käyttääkseen kaikkea liiketoiminnan, IT:n, tietoturvan ja IoT:n tuottamaa dataa. DVP-alusta yhdistää eri lähteistä tulevan datan ja organisaatio voi keskittyä siihen, mitä datan avulla voidaan saada aikaan.

Laitteet ja ohjelmistot

Meiltä saat kaikki tarvitsemasi laitteet tietokoneesta serveriin, hiirimatosta kassalaitteeseen. Saat myyjiltämme henkilökohtaista palvelua. Käytä hyväksesi myyjiemme vahvaa kokemusta, jotta saat tarpeiseesi parhaan mahdollisen ratkaisun. Verkkokaupastamme löydät yhdestä osoitteesta kaikki tärkeimmät tuotemerkit. Mitä verkkokaupastamme ei löydy, sen myyjämme sinulle etsii!

IoT

Lähtökohtamme IoT-palveluiden tuottamiseen on aina asiakkaan tarve. Räätälöimme ratkaisun asiakaskohtaisesti ja etsimme parhaan ratkaisun, joka tukee asiakkaan liiketoiminnan tarpeita. Palvelumme skaalautuu joustavasti yhden sensorin pisteratkaisusta useampaa ominaisuutta analysoivaan multisensorikokonaisuuteen, juuri sinun tarpeesi mukaan sovitettuna.

Verkon ja yhteyksien valvonta

Valvontaratkaisumme (kutsutaan myös nimityksellä NOC) hoitaa yhteyksien, verkon, palomuurien ja etäkäyttöratkaisun hallinnan, valvonnasta, optimoinnin ja ylläpidon. Voit ostaa kaikki verkkosi ja tietoliikenteesi myös puhtaasti kuukausiveloituksellisena palveluna.

Nuku yösi hyvin. Anna HCIT:n valvoa.