Siirry pääsisältöön

MEILLE TÖIHIN!

HardCoreIT syntyi halusta tuottaa asiakkaille juuri heidän tarpeeseensa sopivaa palvelua, joustavasti ja tinkimättömällä ammattitaidolla.

Halusimme luoda yrityksen, joka tekee ennakkoluulottomasti asioita, ajaa uusia teknologioita eteenpäin, haastaa niin asiakkaidensa kuin toimittajiensakin toimintamalleja. Yrityksen nimessä yhdistyy niin hypercovergenssi-teknologia kuin kasarimusiikki, mutta eniten nimi heijastelee asennetta, jolla suhtaudumme osaamiseen, asiakkaan auttamiseen, yrittämiseen.

Onko sinulla HardCore-asennetta?

HardCoreIT on IT-jälleenmyyjä, joka tarjoaa asiakkailleen kattavan valikoiman IT-laitteita ja palveluita asiakkaan liiketoiminnan tueksi. Meillä on toimistot Helsingissä ja Vaasassa, lisäksi voit tehdä työtä joustavasti sieltä, missä kulloinkin parhaaksi näet. Työntekijöillemme tarjoamme joustavan ja jatkuvasti kehittyvän työympäristön, jossa henkilö voi vaikuttaa rooliinsa merkittävästi. Olemme voimakkaassa kasvussa ja kehitämme yritystä työntekijöitä kuunnellen. Haluamme taata työntekijöidemme kehittymisen erilaisten koulutusten muodossa. Työyhteisömme on avoin ja arvostamme suoraa puhetta. Työssäjaksamista edesauttaa, jos arvostat hurttia huumoria. Välttämätön vaatimus meillä menestymiseen se ei kuitenkaan ole.

Tavoitteenamme on kasvaa ja auttaa teknologian avulla yhä useampia asiakkaita menestymään liiketoiminnassaan. Jos tämä kuulostaa myös sinun tavoitteeltasi, ota yhteyttä ja katsotaan, löydämmekö sinulle sopivan roolin organisaatiostamme!

Jätä avoin hakemus alla olevan Ota yhteyttä -linkin kautta tai soita Jarmo Kuljunlahti 040 571 2971

Myyntipäällikkö Pohjanmaa

Etsimme joukkoomme vahvistusta uusasiakashankintaan Pohjanmaan alueelle. Roolisi painottuu uusien asiakkaiden kontaktointiin ja heille oikeiden ratkaisujen etsimiseen. Toivomme, että sinulla on jo kokemusta B2B-myyntityöstä, erityisesti palveluiden myynnistä.

Tärkeimmät ominaisuutesi ovat sinnikkyys sekä halu ymmärtää asiakkaan tarve. Muistat aina, että sinun työsi onnistuminen mitataan ensisijaisesti tyytyväisinä asiakkaina. Jaksat etsiä vaihtoehtoja, kunnes oikea ratkaisu löytyy. Osaat organisoida arkesi itsenäisesti ja luoda roolistasi itsesi näköisen. Esimiehesi Max Koskela auttaa sinua onnistumaan ja kehittymään, mikromanageeraamista meillä ei harrasteta. Sinun pitää sietää muutosta, sillä palvelumme kehittyvät jatkuvasti asiakastarpeiden ja teknologian kehittymisen mukaan.

Odotamme sinulta:

  • Aktiivista ja sinnikästä asennetta.
  • Kokemusta B2B-myyntityöstä IT-alalla.
  • Halua kehittyä.
  • Kykyä oppia uutta ja sopeutua muutokseen.
  • Suomen ja englannin kielen hyvää hallintaa, ruotsin kieli on eduksesi.
  • Oman auton käyttömahdollisuutta.

Tarjoamme joustavan ja jatkuvasti kehittyvän työympäristön, jossa voit vaikuttaa roolisi merkittävästi. Työpisteesi sijaitsee Vaasan keskustassa, mutta teet työstä joustavasti sieltä, missä kulloinkin parhaaksi näet. Olemme voimakkaassa kasvussa ja kehitämme yritystä työntekijöitä kuunnellen. Haluamme taata työntekijöidemme kehittymisen erilaisten koulutusten muodossa. Esimiehelläsi on pitkä kokemus sekä myyjänä että esimiehenä. Saat häneltä tarvitsemasi tuen työssäsi onnistuaksesi. Työssäjaksamista edesauttaa, jos arvostat hurttia huumoria ja suoraa puhetta. Välttämätön vaatimus työssäsi menestymiseen se ei kuitenkaan ole. Palkkasi muodostuu pohjapalkasta ja myyntiprovisiosta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Max Koskela, max.koskela@hcit.fi tai 0400 864 775.

Lähetä hakemus ja CV palkkatoiveineen max.koskela@hcit.fi. Hae tehtävää viimeistään 15.6.2022 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme tehtävän välittömästi sopivan ehdokkaan löydyttyä. Älä siis suotta odota viimeiseen hakupäivään!