Siirry pääsisältöön

MEILLE TÖIHIN!

HardCoreIT syntyi halusta tuottaa asiakkaille juuri heidän tarpeeseensa sopivaa palvelua, joustavasti ja tinkimättömällä ammattitaidolla.

Halusimme luoda yrityksen, joka tekee ennakkoluulottomasti asioita, ajaa uusia teknologioita eteenpäin, haastaa niin asiakkaidensa kuin toimittajiensakin toimintamalleja. Yrityksen nimessä yhdistyy niin hypercovergenssi-teknologia kuin kasarimusiikki, mutta eniten nimi heijastelee asennetta, jolla suhtaudumme osaamiseen, asiakkaan auttamiseen, yrittämiseen.

Onko sinulla HardCore-asennetta?

HardCoreIT on IT-jälleenmyyjä, joka tarjoaa asiakkailleen kattavan valikoiman IT-laitteita ja palveluita asiakkaan liiketoiminnan tueksi. Meillä on toimistot Helsingissä ja Vaasassa, lisäksi voit tehdä työtä joustavasti sieltä, missä kulloinkin parhaaksi näet. Työntekijöillemme tarjoamme joustavan ja jatkuvasti kehittyvän työympäristön, jossa henkilö voi vaikuttaa rooliinsa merkittävästi. Olemme voimakkaassa kasvussa ja kehitämme yritystä työntekijöitä kuunnellen. Haluamme taata työntekijöidemme kehittymisen erilaisten koulutusten muodossa. Työyhteisömme on avoin ja arvostamme suoraa puhetta. Työssäjaksamista edesauttaa, jos arvostat hurttia huumoria. Välttämätön vaatimus meillä menestymiseen se ei kuitenkaan ole.

Tavoitteenamme on kasvaa ja auttaa teknologian avulla yhä useampia asiakkaita menestymään liiketoiminnassaan. Jos tämä kuulostaa myös sinun tavoitteeltasi, ota yhteyttä ja katsotaan, löydämmekö sinulle sopivan roolin organisaatiostamme!

Jätä avoin hakemus alla olevan Ota yhteyttä -linkin kautta tai soita Jarmo Kuljunlahti 040 571 2971

IT-asiantuntija Pohjanmaa

HardCoreIT on IT-jälleenmyyjä, joka tarjoaa asiakkailleen kattavan valikoiman IT-laitteita ja palveluita asiakkaan liiketoiminnan tueksi. Tavoitteenamme on kasvaa ja auttaa teknologian avulla yhä useampia asiakkaita menestymään liiketoiminnassaan. Jos tämä kuulostaa myös sinun tavoitteeltasi ja koet sopivasi alla olevaan kuvaukseen, laita hakemus!

Etsimme joukkoomme KAHTA IT-asiantuntijaa Pohjanmaan alueelle. Ideaalitilanteessa toinen asiantuntija on uransa alkuvaiheessa, toisen asiantuntijan osaamisen olisi hyvä olla jo laajempaa. Palkka ja työtehtävät määrittyy tehtäviin valittavan henkilön osaamisprofiilin pohjalta.

Roolisi koostuu monipuolisista IT-tehtävistä, toimit osana lähitukitiimiä asiakkaillemme ja hoidat vikaselvityksiä sekä erilaisia asennuksia, päivityksiä sekä muita vastaavia tehtäviä. Tukenasi on HardCoreIT:n tekninen tiimi sekä teknisesti orientoitunut lähiesimies Max Koskela.

Tärkeimmät ominaisuutesi ovat sinnikkyys sekä halu ymmärtää asiakkaan tarve. Et luovuta kesken, vaan olet valmis etsimään toimivan ratkaisun kaikissa tilanteissa. Osaat etsiä tietoa ja hyödyntää kumppaniverkostoamme. Sinun pitää sietää muutosta, sillä palvelumme kehittyvät jatkuvasti asiakastarpeiden ja teknologian kehittymisen mukaan.

Odotamme sinulta:

 • Aktiivista ja sinnikästä asennetta
 • Kokemusta IT-tuen tehtävistä
 • Ymmärrystä seuraavista teknologioista
  • MS käyttöjärjestelmä
  • Verkkolaiteasennukset ja konfiguraatioiden perusteet
  • M365
  • Mobiililaitehallinta
  • Tulostinasennukset
 • Lisäksi osaamisestasi riippuen tehtäviisi voi kuulua konesaliasennukset, konfiguroinnit sekä päivitykset sekä tietoturvaan liittyvät tehtävät.
   
 • Halua kehittyä.
 • Kykyä oppia uutta ja sopeutua muutokseen.
 • Suomen ja englannin kielen hyvää hallintaa, ruotsin kieli on eduksesi.
 • Oman auton käyttömahdollisuutta.

Tarjoamme joustavan ja jatkuvasti kehittyvän työympäristön, jossa voit vaikuttaa roolisi merkittävästi ja saat mahdollisuuden kehittyä tehtävässäsi. Työpisteesi sijaitsee Vaasan keskustassa, mutta voit tarvittaessa työskennellä myös etänä tai asiakkaan luota. Olemme voimakkaassa kasvussa ja kehitämme yritystä työntekijöitä kuunnellen. Haluamme taata työntekijöidemme kehittymisen erilaisten koulutusten muodossa. Esimiehelläsi on pitkä kokemus sekä myyjänä että esimiehenä sekä vahvaa teknistä osaamista. Saat häneltä tarvitsemasi tuen työssäsi onnistuaksesi. Työssäjaksamista edesauttaa, jos arvostat hurttia huumoria ja suoraa puhetta. Välttämätön vaatimus työssäsi menestymiseen se ei kuitenkaan ole.

Lisätietoja tehtävästä antaa Max Koskela, max.koskela@hcit.fi tai 0400 864 775.

Lähetä hakemus ja CV palkkatoiveineen max.koskela@hcit.fi. Hae tehtävää viimeistään 29.5.2024 mennessä.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme tehtävän välittömästi sopivan ehdokkaan löydyttyä. Älä siis suotta odota viimeiseen hakupäivään!