Siirry pääsisältöön

Lisää tehoa Fujitsun levyjärjestelmien varmennukseen!

Veeam julkisti tänään Storage integraation Fujitsun levyjärjestelmille. Vastaava integraatio on aikaisemmin ollut olemassa saatavilla NetAppiin, HP 3PAR -järjestelmään sekä tiettyihin Dell EMC:n järjestelmiin.

Mistä oikein on siis kyse? Veeamin julkistama integraatio parantaa järjestelmän suorituskykyä varmistuksen ajoaikana.

Kun järjestelmästä otetaan varmistus, samanaikaisesti järjestelmän suorituskyky väkisinkin hidastuu hetkellisesti. Veeamin julkistama Storage integraatio lyhentää varmistusajon aiheuttamaa vaikutusta, jolloin järjestelmä saa täyden kapasiteetin käyttöönsä nopeammin ja haittavaikutus liiketoiminnalle jää lyhyemmäksi.

Kenelle? Suurimman hyödyn uudesta tuoteominaisuudesta saa luonnollisesti yritys, jonka liiketoiminnan suorituskyvyn ylläpitäminen on välttämätöntä vuorokauden ympäri. Jos liiketoiminnassa ei ole luonnollisia suvantoaikoja, jolloin varmistukset voitaisiin ajaa liiketoimintaan vaikuttamatta, on tärkeää huolehtia siitä, että varmistukset ajetaan mahdollisimman tehokkaasti ja luotettavasti.

Fujitsu Storage integraatio -julkistus koskee Fujitsun Eternus DX/AF -levyjärjestelmiä. Levyjärjestelmään on ladattava Fujitsun tarjoama veloitukseton plugin. Lisäksi hankittuna pitää olla Veeamin Backup and Replication Enterprise + -lisenssi.

Alla vielä muutama ajatus varmistamiseen liittyen. Itse olen tehnyt varmistuksia ehdottomasti eniten Veeamin tuotteilla ja alla kiteytettynä valintani syyt.

Miksi Veeam varmistustuotteena?

  • Se vain toimii – tämä on itseasiassa myös Veeamin oma slogan. Hyvin yksinkertainen syy – voin luottaa Veeamin toimintaan.
  • Veeam on yksinkertainen – tällä tarkoitan sitä, että päivittäinen käyttö on helppoa.
  • Veeam on monipuolinen – Veeam taipuu moneen eri käyttötarpeeseen. Siksi onkin tärkeää käyttää osaavaa asiantuntijaa, jotta saat tuotteesta kaikki hyödyt irti.

Miksi Fujitsun levyjärjestelmä?

  • Fujitsulla on suomenkielinen tuki sekä laaja paikallinen maaorganisaatio Suomessa
  • Fujitsulla on pitkä historia sekä laaja tuoteportfolio ja sitä kautta ymmärrys modernin IT:n tarpeista kokonaisuudessa, tuotekehitys on laadukasta.
  • Japanilainen tehokkuus tuottaa myös kustannustehokkaita ratkaisuja. 

Summa summarum: tämä julkistus parantaa datan varmistamista.  Jos yrityksessäsi on käytössä Fujitsun levyjärjestelmä, ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua ottamaan tämän uuden ominaisuuden käyttöön!

-Pete-

Petri Jeskanen on HardCoreIT:n perustajaosakas ja tekninen asiantuntija. Pete innostuu uusista teknologioista ja nauttii asiakkaiden ongelmien ratkomisesta.