Siirry pääsisältöön

KEITÄ ME HardCoreIT:llä olemme?

Esittelyvuorossa João Paulo Cataldi = JP. ICT-asentaja joka näkee ja kokee IT:n taiteena, jota ilman ei maailma toimisi ja jonka voi kukin ihminen kokea omalla, ainutlaatuisella tavalla.

Kuka?

JP, 23 -vuotias, vanhan sielun omaava nuori herra. Hän muutti 10 vuotta sitten Brasiliasta Suomeen. ICT-asentaja, joka etsii ratkaisun asiakkaalle vaikka kiven alta, periksi ei anneta ennen kuin ratkaisu on löydetty.

IT on kuin taide, kukin voi kokea sen omalla tavallaan ja ilman sitä maailma ei toimisi

Missä ja miksi?

JP asustelee Helsingissä, Pikku-Huopalahdessa, jossa kaikki palvelut ja julkinen liikenne on helposti käytettävissä. Hän on kaupunki-ihminen, voi tehdä mitä vain ja milloin vain. Kokeili asumista myös Nurmijärvellä, mutta pian pääkaupungin monipuolisuus veti puoleensa.

Millä sanoilla kuvailisit itseäsi?

Hyvin motivoitunut, kova halu oppia lisää, sitkeä, hyvät ongelmanratkaisutaidot, pragmaattinen, vanha sielu, ystävällinen ja omaa hyvät sosiaaliset taidot.

Paras asia työssäsi? Miksi?

ICT-asentajan työ on vaihtelevaa ja mielenkiintoista. Tietokoneet ovat aina olleet tärkeitä, joten niiden parissa työskentely on ihan parasta, iloista nörtteilyä.  Saa oppia koko ajan uutta ja kehittää osaamistaan.

Mitä IT sinulle tarkoittaa?

IT on kaikkea. Se on taidetta, työtä, rakas harrastus ja iso osa myös arkea.  Kun sydämellä tekee, se ei tunnu edes työltä, vaikka sillä elättääkin itsensä.

Mistä IT-ratkaisuista saat eniten hyötyä omassa elämässäsi ja miksi?

Ohjelmointikielet, ”Ilman internettiä ei voisi elää”

Miksi HardCoreIT?

HCIT on joustava sekä asiakkaille että henkilöstölle. Etsimme aina ratkaisut asiakaskohtaisesti eikä olla sidottu tiettyihin sopimusmalleihin.