Siirry pääsisältöön

KEITÄ ME HardCoreIT:llä olemme?

Esittelyvuorossa Petra Ingberg. Hyvällä energialla, älyllä ja sinnikkyydellä varustettu HardCoreIT Oy:n urheilullinen myyntipäällikkö, jolta ei suorituskyky lopu vaikeimmassakaan tilanteessa. Hän vie kaiken maaliin saakka, kunnialla ja hymyssä suin.

Kuka

Petra Ingberg, Datanomi, laskentamerkonomi, myyntipäällikkö. Hän on urheiluvalmentaja, 4 lapsen äiti, työ on hänelle kuin yksi rakas harrastus. IT-alan myynnin lisäksi hän käy vetämässä ryhmäliikuntatunteja, toimii Personal Trainer-  ja kuntosalivalmentajana, puhumattakaan siitä, että hän valmentaa uintia, juoksua ja pyöräilyä. Varsinainen duracell -pupu, joka tekee kaikkensa sen eteen, että asiakas on tyytyväinen.  Haasteista hän saa lisäkipinää ja superkompensaatio saa silmät tuikkimaan. Voidaan siis luvata, että Petra vie kaiken maaliin saakka, kunnialla, luotettavasti ja hymyn kera.

Petra hoitaa asiat maaliin saakka, kunnialla, luotettavasti ja hymyillen.

Missä

Helsingissä syntynyt ja asunut. Nykyään viihtyy koirineen ja perheineen Vihdissä, jossa on tilaa temmeltää, kuitenkin lyhyen matkan päässä Helsingistä. Paljon tulee vietettyä aikaa myös Espanjassa, aina kun työt antavat myöden.

Miksi?

Työt voi hoitaa missä vaan ja milloin vaan.  On hyvä olla tilaa ympärillä, jossa mahtuu hengittämään ja koirien kanssa olemaan.

Millä sanoilla kuvailisit itseäsi?

Periksiantamaton, energinen, duracell-pupu ja erittäin urheilullinen persoona

Paras asia työssäsi? Miksi?

Asiakaslähtöisyys, saavuttaa asiakkaiden luottamus ja pitää siitä kiinni. Asiakkailta saatu positiivinen palaute antaa potkua ja luo noususuhdannetta kaikkeen.

Mitä IT sinulle tarkoittaa?

Luo ja tuo uutta. Se on yllätyksellistä, haastaa pitämään itsensä ajan hermolla ja kouluttautumaan.

Mistä IT-ratkaisuista saat eniten hyötyä omassa elämässäsi ja miksi?

Toimivat etäyhteydet. Voi tehdä töitä missä vaan ja milloin vaan, myös puhelimella hoituu paljon työasioita. Älykellosta saa puolestaan varmuutta hyvinvointiin ja voi tarkkailla omaa kehitystään, unen laatua ja palautumista.

Mitä mieltä olet sertifikaateista?

Sertifikaatit ovat keino erottua monista muista kilpailijoista. Koulutus usein auttaa näkemään kokonaisuuden ja opettaa selvittämään asiakkaiden tarpeet sekä tahtotilan, vielä paremmin. Me tarjoamme asiakkaille avaimet käteen -kokonaispakettia, joten on tärkeää pysyä ajan hermolla.

”Olen suorittanut useita sertejä, niin tietoturvan kuin eri softan- ja laitevalmistajienkin osalta. Viimeisimpinä ovat Lenovon ja HP:n myyntisertifikaatit, jotka olen suorittanut tänä vuonna. ”

Miksi HardCoreIT?

Meiltä löytyy kaikki, niin palveluista kuin tuotteistakin. Etsimme tuotteen/ratkaisun jos sitä ei heti löydy.