Siirry pääsisältöön

KEITÄ ME HardCoreIT:llä olemme?

Vuoron perään esittelemme koko henkilöstön ja seuraavana on Max Koskela, periksiantamaton Vaasalainen. Hän on erittäin kokenut IT-alan uranuurtaja, joka on toiminut HardCoreIT Oy:n liiketoimintajohtajana, sen ensiaskelista lähtien.

Kuka

Max Koskela, yli 40 vuotta kokemusta takana niin ATK:sta, elektroniikasta, sähkötekniikasta kuin liiketoiminnan vetämisestäkin.

Maxilla on kokemusta IT-alasta

jo yli 40 vuotta.

Missä?

Pohojanmaan laakeilta mailta kotoisin oleva Vaasalainen. Sukujuuret ovat syvällä Pohjanmaalla.

Miten kuvailisit itseäsi muutamalla sanalla

Rauhallinen, periksiantamaton, lojaali, pitää lupaukset, IT-alaa kokenut ja nähnyt osaaja.

Ensikosketus IT:hen?

Yläasteelta lähtien ollut kiinnostus teknologioihin, opiskeluissa painotus elektroniikkaan, sähkötekniikkaan ja liiketoimintaan.

Mitä IT sinulle tarkoittaa ja mistä IT-ratkaisusta on eniten hyötyä arjessasi?

Koko ajan IT on läsnä. Käytämme tietokoneita, erilaisia palvelimia ja verkkoja. IT tehostaa toimintaa, luo turvallisuutta, antaa mahdollisuuden tehdä töitä mistä vaan eli paikkariippumattomuus. Vapaa-ajalla IT on myös tärkeää, nykyajan musiikki ja viihdekin tarvitsee IT:tä toimiakseen.

Paras asia työssäsi?

Kun saa olla mukana kasvattamassa pienestä firmasta isoa sekä seurata sen kehitystä. Mieli pysyy virkeänä, kun saa oppia koko ajan uutta eri teknologioista ja lisäksi on mukava tutustua asiakkaisiin ja viettää heidän kanssaan aikaa.

Missä haluaisit kehittyä?

Multi-Cloud osaamisessa.

Miksi HardCoreIT Oy?

Meillä on kokeneita osaajia, joustavuutta ja nopeutta toimia myös paikallisesti.