Siirry pääsisältöön

KEITÄ ME HardCoreIT:llä olemme?

Seuraavana esittelyssä Minna Rossi. Hän aloitti HCIT:n markkinoinnissa toukokuun alussa. Minnan vahvuuksia ovat asiakaslähtöisyys, markkinointi ja visuaalisuus, joiden parissa hän on työskennellyt jo pitkään.

Kuka

Minna Rossi os. Helminen. Tradenomi (markkinointi), kuva-artesaani, ammattivalokuvaaja sekä itseoppinut ja opiskellut ryhmäliikunnanohjaaja. Intohimoinen kulttuurin kuluttaja sekä liikkuja. Harrastuksia ovat valokuvaus, juoksu/kuntoilu kaikin tavoin, kirppistely, skedeily, keikoilla käynti ja metsähiippailu koiransa Makkosen kanssa.

Minnan vahvuudet löytyvät asiakaslähtöisyydestä, markkinoinnista sekä visuaalisuudesta.

Missä?

Nykyinen asuinkaupunki Lappeenranta. Lopella syntynyt, Riihimäen kautta Helsinkiin 20 vuodeksi muuttanut, nyt kotona, eli Lappeenrannassa.

Millä sanoilla kuvailisit itseäsi?

Värikäs, rokkaava, impulsiivinen, sosiaalinen ja lojaali

Mikä eläinkunnan olio haluaisit olla, Miksi?

Leppäkerttu, joka on myös toteemieläimeni. Kaunein hyönteinen, erittäin hyödyllinen. Punamusta väritys on tarpeeksi katu-uskottava, pitää viholliset poissa ja noh tietty, osaa lentää, kukapa ei haluaisi?

Paras asia työssäsi?

Saan työskennellä yrityksessä, jossa kehittyminen ja kasvu on normia, opin uutta ja pääsen tutustumaan asiakkaiden tarpeisiin, markkinoinnin näkökulmasta. Tärkeää on myös työkamut eli tunne siitä että, kuuluu osaksi HardCoreIT:n perhettä, jossa todellakin välitetään, aidosti, niin omasta poppoosta kuin asiakkaistakin = HardCare.

Miksi HardCoreIT Oy?

Tulin HardCoreIT:lle töihin, koska tämä jengi tekee kaikkensa sen eteen, että asiakkailla olisi IT-puolen asiat jiirissä. Jos valmista ratkaisua ei ole, se etsitään ja hoidetaan. HCIT:n perheeseen kuuluu kovan luokan osaajia, joille ratkaisukeskeisyys on ollut verissä syntymästä asti. Haluan itsekin kasvaa alan ammattilaiseksi, toki, markkinoinnin ja viestinnän alueella ja ymmärtää paremmin asiakkaiden tarpei