Siirry pääsisältöön

KEITÄ ME HardCoreIT:llä olemme?

Seuraavana esittelyvuorossa Anton Gyl, joka liittyi HardCorelaisten porukkaan syksyllä 2021.

Kuka

Anton opiskelee Vaasan ammattikorkeakoulussa tietotekniikkainsinööriksi kolmatta vuotta ja työskentelee opintojen ohella HCIT:llä teknisissä tehtävissä. Lukion jälkeen hän suoritti elektroniikka-asentajan koulutuksen ja on työskennellyt mm. autotehtaalla ja autonkuljettajana. IT vei kuitenkin voiton muista kiinnostavista aiheista. Antonia kiinnostaa erityisesti mm. verkot, palvelimet ja pilvijärjestelmät sekä koodaus.

”IT on niin läsnä kaikessa, ettei elämää enää osaa eriyttää ilman IT:tä”

Missä?

Anton on syntynyt Venäjällä, josta on muuttanut Suomeen lapsena vanhempiensa kanssa. Asuu nykyään Vaasassa, mutta koettua on tullut myös Oulu, Tampere ja Uusikaupunki. Nyt menossa on kolmas vuosi Vaasassa. Vaasa on kiva merikaupunki, eläväinen opiskelijakaupunki, jossa asua perheen kanssa. Antonilla on avovaimo ja 1-vuotias tytär. Lisäksi perheen arkea ilahduttaa kaksi koiraa.

Vaasa on Antonin mielestä kiva pyöräilykaupunki – siellä ei ole mäkiä. Lisäksi Anton käy hiihtämässä ja heittelee frisbeeta golf-radalla.

Millä sanoilla kuvailisit itseäsi?

Kolmella sanalla: sosiaalinen, innostunut, positiivinen sekä työtä että elämää kohtaan.

Paras asia työssäsi? Miksi?

Tässä tilanteessa vaihtelevuus, mielenkiintoisuus ja asiakasläheisyys. Saa oppia uutta ja syventää samalla jo opittua.

Mitä IT sinulle tarkoittaa?

Asioiden helppoutta ja järjestelmällisyyttä.

Mistä IT-ratkaisuista saat eniten hyötyä omassa elämässäsi ja miksi?

IT on niin läsnä kaikessa, ettei elämää enää osaa eriyttää ilman IT:tä.
Työarjessa ehdottomasti etäyhteys on tärkein työkalu, jota ilman työnteko olisi paljon vaikeampaa. Vapaa-ajalla erilaiset virtuaaliset yhteisöt on hyvin merkittäviä erilaisina yhteisen tekemisen muotoina – unohtamatta kuitenkaan oikeita kohtaamisia.

Miksi HardCoreIT?

Ensireaktioni, kun luin työpaikkailmoituksen: Hyvä nimi, kuulostaa hyvältä 😊
Hyvän nimen lisäksi HardCoreIT on hyvin joustava työnantaja, joka huomioi myös minun elämäntilanteen. Hyvää palvelua asiakkaille, kun voidaan palvella asiakasta kokonaisvaltaisesti.