Siirry pääsisältöön

Asiakkaan tarina: Holiday Clubin konesaliuudistus

Myyjälle on aina palkitsevaa, kun uuden asiakkaan kanssa yhdessä tehty projekti saadaan maaliin niin, että asiakas on halukas kertomaan kokemuksestaan. Toimitimme Holiday Clubille järjestelmän konesalin nykyaikaistamisprojektiin. Tämän kaltainen projekti ei ole koskaan nopea toimitus. Tässäkin tapauksessa ensitapaamisesta järjestelmän käyttöönottoon meni kuutisen kuukautta. Holiday Clubin Group CIO Kimmo Pelkonen avaa referenssitarinassa hieman ajatuksiaan projektista ja sen kulusta sekä uuden järjestelmän vaikutuksista päivittäiseen toimintaan. Ilokseni voin todeta yhteistyömme Holiday Clubin kanssa jatkuvan myös muilla rintamilla.

Kiitos Kimmo!

Kirjoittaja on HCIT:n perustajajäsen ja toimitusjohtaja, Jarmo ”Jamo” Kuljunlahti. Jamo ymmärtää erityisesti konesaliteknologioita ja osaa ajatella niitä siitä näkökulmasta, miten asiakkaan liiketoimintaa voidaan tehostaa parhaalla mahdollisella tavalla.

Holiday Club on Euroopan johtava viikko-osakeyritys ja merkittävä vapaa-ajan asumisen ja matkailun toimija.

Nutanix on vuonna 2009 perustettu yhdysvaltalainen ohjelmistoyritys, jonka päätuote on hyperconvergenssiohjelmisto.

F9 Distribution on suomalainen IT-alan tukkuri, jolla on vahva kokemus erityisesti jälleenmyyjän myynnin teknisestä ja myynnillisestä tukemisesta ja logistiikasta.